Kontorshotell Malmö

Det finns många företag som har behov av att hyra kontorshotell i Malmö. Oavsett vilken storlek eller kontorstyp som behövs, erbjuds det stora valmöjligheter där företagen kan växa och arbeta i moderna och trevliga kontorslokaler. På quickoffice.se kan du få en överblick vad du får ut av att hyra kontor, vad det kostar och vad fördelarna är. Du hittar även en mängd alternativ kontorshotell på United Spaces att hyra.

Hyra kontorslokaler i Malmö - olika sätt

Det finns olika sorters lösningar när du vill hyra kontorslokaler i Malmö. Fundera en stund vilka behov du och ditt företag har. På både unitedspaces.com och quickoffice.se kan du läsa mer om vad mindre företag kan få ta del av när de hyr kontorslokaler i Malmö, men också vad som är viktigt att tänka på för att välja rätt. Nedan kan du se en snabb och smidig tabell på de olika lösningarna.

Vad Antal
Kontorsrum Hela kontorsrum för företag med fler anställda. 1–12 personer
Coworking Flex Flexibelt arbetsområde för dig som inte behöver ett helt kontorsrum i Malmö. 1 person
Mötesrum i Malmö Fullt utrustade mötesrum. Passar allt från styrelsemöten och event till utbildningar. 42 personer

Kontorshotell Malmö – pris från olika företag

Det finns mängder med företag som erbjuder en plats på kontorshotell i Malmö. Nedan har vi skapat en modell för populära uthyrningsföretag där vi också tagit fram vad de olika kontorslösningarna kostar.

Mötesrum Malmö

Om du hyr kontorsplats i Malmö har du även tillgång till olika mötesrum. Men om du bara är ute efter ett mötesrum i Malmö att hyra finns det bra och prisvärda alternativ att välja på. Quick Office har mötesrum i Malmö vid Västra Hamnen där du kan välja mellan fyra olika mötesrum med varierande kapacitet. Här finns löningar som täcker behovet för både små och stora möten. Du kan välja att antingen boka ett rum för 2–4 personer, 2–8 personer, 2–25 personer eller för 2–42 personer.

Kontorshotell Stockholm

Det är också väldigt vanligt att hyra kontorshotell i Stockholm. Detta för att du som litet företag ska slippa bry dig om att anlita städfirmor, köpa in möbler och att ansvara för kontorsrelaterade uppgifter. Läs på och hyr in dig på ett kontorshotell i Stockholm idag!

För- och nackdelar

Det finns givetvis en hel del för- och nackdelar när ni ska hyra kontor i Malmö. Det gäller att ni som företag läser på och hittar era behov och krav. På meetio.com kan du läsa mer om vilka för- och nackdelar det finns med att skaffa kontorshotell. Du kan också ta del av några exempel nedan.

Fördelar med att hyra kontorshotell

  • Professionell miljö
  • Hög säkerhet
  • Inga investeringskostnader
  • Du väljer själv antal arbetsplatser
  • Inga bindningstider eller dolda kostnader

Nackdelar med att hyra kontor

  • Passar inte större företag med många anställda
  • Begränsning i att kunna utveckla en företagskultur
  • Svårt att understryka vikten av vad företaget och varumärket står för
  • Risk för att inte få tag i mötesrum