Kontorshotell Stockholm – Hyra kontor i Stockholm

Här kan du hitta kontorshotell i Stockholm. Kontorshotell ger dig möjlighet att hyra en eller flera fasta kontorsplatser och mötesrum. För de mer rörliga företagarna finns även Coworking som ett alternativ där man delar ytor med andra, vilket ger en lägre kostnad.

Vad är kontorshotell?

Ett kontorshotell fungerar i princip på samma sätt ett vanligt hotell, du kan hyra en eller flera kontorsplatser där olika tjänster och fast inredning ingår. I regel brukar möbler, toalett/er, kök och mötesrum ingå, men många kontorshotell erbjuder också mer än så. Ett kontorshotell i Stockholm är optimalt för enmansföretag eller mindre företag, men det finns egentligen ingen begränsning.

Hyra kontor i Stockholm – Fördelar

Börja hyra kontor i Stockholm och ta del av många fördelar. Du slipper bland annat bry dig om att anlita en städfirma och köpa in möbler. Du kan (oftast) lätt växla upp eller ner i storlek beroende på hur företagets personalstyrka förändras med tiden. Vill du veta mer om vilka fördelar det finns kan du hitta det hos kontorshotell.net. Dessutom besvarar de frågor som: Hur fungerar kontorshotell? Vad ingår i ett kontorshotell? med flera. Utöver det kan de kan också hjälpa dig att hitta lediga kontorshotell i din stad.

Fast (och heltäckande) månadskostnad

Behöver inte ansvara för kontorsrelaterade uppgifter/tjänster – ex. städning

In- och utflytt med kort varsel

Utrymme efter aktuell personalstyrka

Hyra kontorshotell i Stockholm city och Malmö

Här har vi listat lite mer information om hur du hittar rätt kontorshotell för dig och din verksamhet om du är bosatt i Stockholm eller Malmö.

Lediga kontorshotell – Stockholm

Det kan vara svårt att få tag i bra kontorsrum eller kontorslokaler i Stockholm på egen hand när marknaden ser ut som den gör, men tack vare att det finns kontorshotell har det blivit lättare. Både United Spaces och Quick Office erbjuder kontorshotell i Stockholm. De har också lediga kontor, mötesrum och coworking ytor till bra priser om du letar efter kontorsalternativ. Det finns kontorsmöjligheter att hyra i 7 olika stadsdelar, du kan hyra en plats mitt i city eller lite utanför.

Kontorshotell Stockholm – Pris

Priserna för kontorshotell i Stockholm kan variera beroende på flera faktorer, inklusive läge, storlek på kontoret, tillgängliga tjänster och faciliteter, samt längden på hyresavtalet. Generellt sett kan man förvänta sig högre priser för kontorshotell belägna i centrala Stockholm eller på andra attraktiva platser, medan priser kan vara lägre för kontorshotell på mindre efterfrågade platser. Storleken på kontoret är också en viktig faktor för prissättning. Mindre kontorsutrymmen med färre tjänster och faciliteter tenderar att vara billigare, medan större kontorsutrymmen med fler faciliteter och tilläggstjänster kan kosta mer.

Mötesrum Stockholm

Om man hyr kontorshotell via Quick Office får man tillgång till mötesrum och konferensrum, men man kan också välja att enbart boka mötesrum om man är i behov av det. I Stockholm har Quick Office ett stort utbud av mötesrum i Stockholm som har olika stor kapacitet. Du kan välja mellan professionella mötesrum för 2–4 personer upp till 70 personer. Däremellan finns det även rum för sällskap på alltifrån 6, 10, 14 eller 20 personer, bland annat. Du kan läsa mer och boka mötesrum hos Quick Office.